2.000 fulletons contra l’aparcament

Durant aquest últims dies la plataforma Salvem les Hortes ha repartit uns 2.000 fulletons per les cases del municipi. Sota el lema També tenim dret a decidir” pretén fer arribar als veïns i veïnes les seves raons per aturar la construcció de l’aparcament de les Hortes de Baix, el qual elimina part d’aquestes. Fa temps que demana una moratòria de les obres i una consulta sobre la necessitat o no de l’aparcament.

Alguns dels arguments que la plataforma exposa són que les hortes és un espai d’especial interès agrícola i paisatgístic, que aquest aparcament no suplirà les places eliminades en els darrers mesos (només en crea 148 de noves) i que el cost de d’aparcament generarà un deute important pel municipi. Un altre element que genera controvèrsia és l’empresa adjudicatària de l’obra, que no és altre que Vías, del conegut constructor Florentino Pérez.

La plataforma també fa una crida a assistir al ple del pròxim dijous 26 de gener per fer palès el desacord amb aquest projecte, a l’hora que també fa una crida a participar a les pròximes assemblees de la mateixa plataforma.

Be the first to comment on "2.000 fulletons contra l’aparcament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*