24.000 m² per ampliar el Parc de Can Rius

Divendres passat el govern municipal va presentar el procés participatiu per eixamplar el Parc de Can Rius. 24.000 m² de terreny agrícola serviran per fer el parc més gran, entre el Camí de Sentmenat i el Mas Palet. El procés començarà l’1 de març amb una sessió informativa al sala de plens de l’ajuntament.

Segons informa el mateix ajuntament, aquesta nova superfície seria per transformar Can Rius en un parc termal, amb la construcció d’uns banys termals d’ús públic i de pagament. El projecte respectarà tots els arbres i plantes del parc, donant-li un sentit botànic, i elimina la part esportiva i de pícnic de que disposa en l’actualitat. L’ajuntament també diu que no te la intenció de construir cases ni hotels en aquesta zona.

Aquesta nova intervenció té com a objectiu convertir el poble en una referència del termalisme sostenible a l’hora que generarà un pol d’atracció pel turisme. Aquest fet referma l’aposta pel turisme de l’actual govern municipal, ja que amb ella, el municipi disposarà de cinc espais termals al municipi, tres balnearis i dos banys públics.

Be the first to comment on "24.000 m² per ampliar el Parc de Can Rius"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*