5 Cançons per travessar el purgatori

El grup Udol durant l'actuació al Centre Democràtic

La banda calderina Udol ha presentat aquest dissabte el seu nou disc, titulat 153 lliures i 17 salaris, al Centre Democràtic. Una cinquantena de persones ha assistit al concert que ha esdevingut la presentació oficial a Caldes de Montbui.

Udol és una grup peculiar, i el concert també ho ha estat. Malgrat ser la meitat de músics que la majoria de bandes, aconsegueixen omplir l’escenari perfectament. El concert ha començat passades les set de la tarda i ha durat al voltant de cinquanta minuts. El duet ha interpretat 5 cançons, totes les del nou àlbum a excepció de Minotaure, de l’anterior disc. El rock tenebrós que practiquen ha generat una atmosfera on només hi faltava la boira, convertint el Cafè del Centre en quelcom semblant al purgatori.

A part de Caldes també han fet concerts de presentació a Sentmenat, Sant Feliu de Codines i Barcelona. De totes formes, si no vau poder assistir al concert de dissabte, us podeu descarregar gratuïtament tots dos discs des del seu perfil de Bandcamp, fet totalment recomanable.

Be the first to comment on "5 Cançons per travessar el purgatori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*