A partir de juliol la Zona Blava serà de pagament

Segons ha informat el propi ajuntament, a partir del mes de juliol les zones amb limitació horària d’estacionament passaran a ser de pagament. Tal i com s’exposa al pla de mobilitat, que es presentarà al ple de març per ser aprovat, la zona blava pretén generar major rotació de cotxes en les zones de més difícil aparcament.

L’ajuntament crearà dues àrees de zona blava: la zona A amb el centre històric i el carrer Pi i Margall, i la zona B, amb la plaça de la República, l’aparcament de l’Estació d’autobusos, el carrer Lleida (Centre d’Atenció Primària) i l’avinguda Josep Fontcuberta. Les tarifes seran diferents segons l’àrea, la zona A costarà 1,60 euros les dues hores i mitja per residents a Caldes i 4 euros per no residents, amb limitació a aquestes dues hores i mitja de màxim. La zona B costarà 3,75 euros les quatre hores i mitja per residents i 7,50 euros per no residents, amb limitació d’aquestes quatre hores i mitja com a màxim. Cal destacar que els residents disposaran de la primera hora i mitja gratuïta en les dues zones.

El nou aparcament de les Hortes de Baix afectarà aquesta zona blava, doncs un cop construït suposarà l’eliminació d’alguns dels aparcaments en superfície que hi ha actualment.

Be the first to comment on "A partir de juliol la Zona Blava serà de pagament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*