Arran repinta el mural del carrer Montserrat

Aquest dissabte la organització juvenil Arran Caldes va repintar el mural que hi ha al carrer Montserrat, entre la plaça Lluís Companys i la rotonda de la C-59. La seva visibilitat a l’entrada del municipi el fa sovint receptor d’atacs de tall feixista. Malgrat tot, la organització juvenil ha manifestat la seva voluntat de repintar-lo les vegades que faci falta.

Aquest mural consta de dues parts fetes en diferents períodes. La primera és va fer l’any 2002 durant unes jornades de solidaritat amb Palestina, i demana la independència per tots dos pobles. L’altre es va fer el juliol de 2014, i reclama un poble antifeixista amb la frase mai més, enlloc, contra ningú. Aquesta part ja va es va realitzar davant d’un atac que va patir la primera part del mural.

Caldes disposa de més murals escampats per tot municipi, com el dedicat al Tricentenari situat al parc del Bugarai, el de Chiapas a la zona esportiva, el de la Unitat Popular al mateix lloc, o el del A.E. El Pasqualet situat l’aparcament de l’Escorxador. I fins i tot n’hi ha que ja no hi són, com el que es va fer contra les ETTs o el de solidaritat amb el Sàhara, ambdós eren en un mur del Parc Can Rius.

Be the first to comment on "Arran repinta el mural del carrer Montserrat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*