Bon debut del CH Caldes a Europa que cau a semifinals

Fotografia del CH Caldes

El Recam Laser CH Caldes ha arribat fins a semifinals en la copa CERS, però no ha pogut passar caient 2 a 0 davant del Viareggio. Els calderins han fet un partit molt seriós i han tingut opcions d’empatar fins al minut 23 de la segona part, moment en que els italians han fet el segon.

La primera part ha arrencant amb un CGC Viarregio a l’atac i el Caldes mantenint una defensa ordenada, però a meitat de la primera part els italians han aconseguit el primer gol del partit, amb un xut exterior desviat per Xavier Costa que ha arribat al fons de la xarxa. A partit d’aquest moment el Caldes s’ha tirat endavant però s’ha topat amb la defensa del Viareggo una i altra vegada, tancada davant la porteria per impedir el joc de combinació.

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica, el italians arribaven amb més perill i han tingut dues faltes directes que Campor ha aturat amb solvència. Tot i això el CH Caldes ha tingut les seves oportunitats a través de xuts llunyans, però la defensa tancada dels italians ha estat un autèntic catenaccio. En el minut 20 de la segona part el Caldes ha disposat d’una falta directe que no ha pogut transformar, i al cap de tres minuts els italians han fet el 2 a 0 que tancava el partit, amb un contracop de Xavier Rubio.

Malgrat tot el Recam Làser CH Caldes ha sabut competir i situar-se en entre els millors de la competició europea d’enguany. La primera participació en competició continental és pot considerar un èxit en un equip que ja ha deixat de ser una revelació per convertir-se una realitat.

Be the first to comment on "Bon debut del CH Caldes a Europa que cau a semifinals"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*