Busqueta presenta una de les darreres novetats del Tigre de Paper

El passat dimecres 2 de novembre, es va presentar el llibre Qui pot vendre el cel, la força de treball o l’escalfor de la terra a les Cases dels Mestres. L’acte, organitzat per Endavant Caldes, va comptar amb la presència de l’exdiputat de la CUP-CC Josep Manel Busqueta i amb Arnau Carné, de l’editorial Tigre de Paper. Una desena de persones van assistir-hi i van poder intercanviar impressions amb els ponents cap al final de l’acte.

El llibre consta d’un recull de textos de diferents autors, des de Karl Marx o Rosa de Luxemburg al Che Guevara i Francesc Ferrer i Guàrdia. La proposta de l’editorial és fer un llibre de fàcil lectura que giri al voltant de la crítica al treball assalariat. A través d’escrits, relats curts o contes, pretén conscienciar de la necessitat d’eliminar l’explotació laboral i la precarietat que pateixen els treballadors i les treballadores d’avui en dia.

Aquest acte s’ubica dins del cicle de presentacions de llibre Llegir és Polític, organitzat per Endavant Caldes amb la col·laboració del Tigre de Paper. L’objectiu del cicle és la presa de consciència a través de la lectura.

Be the first to comment on "Busqueta presenta una de les darreres novetats del Tigre de Paper"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*