Caldes acull dos nens Sahrauís

Nens, famílies i regidors durant l'acte de benvinguda

La Zahra i el Hamid són dos nens del Sàhara Occidental que passaran tot l’estiu a Caldes acollits per famílies del poble. Aquest dimecres 26 de juliol s’ha fet la recepció a l’ajuntament. L’acte ha comptat amb la presència dels regidors Isidre Pineda i Pilar Aznar que han entregat un petit obsequi de benvinguda als infants.

Els nens s’estaran al municipi des del 27 de juny fins al 27 d’agost. Amb aquesta estada es pretén que disposin de recursos que allà no tenen i que facin vida com qualsevol altre calderí. Aquesta acollida entra dins del programa Vacances en Pau, i fa possible que 500 infants passin l’estiu a Catalunya. A nivell local l’encarregada de gestionar el programa és Caldes Solidària, amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Caldes.

Durant l’acte de rebuda, les famílies acollidores s’han mostrat molt contentes i han explicat que són afortunades per poder viure aquesta experiència. Des de l’ajuntament s’ha destacat que és una bona manera de visualitzar el conflicte al Sàhara Occidental, ocupat pel Marroc des de l’any 1976.

Be the first to comment on "Caldes acull dos nens Sahrauís"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*