Caldes dona suport a la campanya Casa nostra, casa vostra

El passat dijous 26 de gener es va presentar al ple municipal la moció Casa nostra, casa vostra en solidaritat amb els refugiats. Tots els grups municipals de l’ajuntament, a excepció del Partit Popular, van donar suporta a la moció. Cal destacar que Som Caldes va posar sobre la taula algunes mancances d’aquesta campanya, aportades per un cooperant calderí de la Comunitat Eko.

La moció defensa, entre d’altres coses, la lliure circulació de persones o la inclusió i dignificació de les persones migrades a Catalunya. També destaca que l’estat espanyol a incomplert els acords de repartiment de refugiats, i que la majoria dels més de 17.000 que es va comprometre a acollir no han arribat.

Casa nostra, casa vostra és una campanya impulsada des de la societat civil que pretén sensibilitzar de la situació que pateixen persones migrades, més enllà de titulars de diaris i telenotícies. Fins al moment s’han realitzat una gran quantitat d’actes arreu del país, tot i això el plat fort serà el concert que es farà el pròxim 11 de febrer al Palau Sant Jordi. Artistes com Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Antonio Orozco, Sopa de Cabra o Amaral hi participaran de forma desinteressada.

Be the first to comment on "Caldes dona suport a la campanya Casa nostra, casa vostra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*