Cercavila pel 25 de novembre

El passat divendres 25 de novembre es va fer una cercavila pels carrers de la vila, organitzada per la comissió 25N Caldes en motiu del dia mundial contra les agressions a les dones. Al voltant d’una vuitantena de persones van participar en l’acte. Va transcórrer pel carrer Pi i Margall, Font i Boet, Sentmenat i altre cop Pi i Margall fins a la Plaça de l’Àngel, on es va llegir el manifest de la diada.

Una pancarta obria la cercavila amb el lema: Contra la violència masclista autodefensa feminista. Algunes de les manifestants portaven plafons amb altres frases com: Imperfectament belles, “Avortament lliure i gratuït”,”No regalo el meu treball. Igual feina, igual sou”… entre d’altres. Durant la cercavila es van cridar aquest i altres lemes per reivindicar el final de les agressions i assassinats contra les dones.

Aquesta cercavila va ser el darrer acte de la campanya, i va ser valorat molt positivament pels organitzadors. Es tenia previst fer una concentració a la mateixa Plaça de l’Àngel, però la gran assistència va permetre fer una petita cercavila per dins del poble. L’altre acció de la campanya, feta dies abans, va consistir en penjar plafons informatius al llarg del carrer Pi i Margall (enllaç).

Be the first to comment on "Cercavila pel 25 de novembre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*