Cesk Freixas presenta el seu llibre de poesia

El darrer divendres 8 de setembre, el músic i escriptor Cesk Freixas va presentar el seu llibre de poemes davant d’una seixantena de persones. El lloc escollit va ser la Plaça del Molí de l’Esclop, cap al capvespre, on el músic va amenitzar la vetllada amb cançons pròpies i algunes versions d’altres músics, mentre llegia poemes que formen part del seu nou llibre: Alè de taronja sencera.

El concert recital estava emmarcat en els actes de l’Onze de Setembre de l’esquerra independentista de Caldes (Arran, Cup, Sepc i Endavant). El cantautor dota les seves cançons amb un to reivindicatiu i forta presència de crítica social i nacional. Un públic majoritàriament jove va poder gaudir de 50 minuts de música i poesia que van girar al voltant de la situació política actual, l’amor, l’esperança, la unitat de la llengua… entre molts temes.

Alè de taronja sencera és el segon llibre d’en Cesk Freixas. Consta de una setantena de poemes que giren al voltant del compromís, amb el toc de tendresa necessària que els fa menys rudes. Aquesta no és la primera incursió del cantautor en la literatura, ja al 2013 va publicar un altre llibre amb la mateixa editorial, Tigre de Paper, anomenat Paraules per Gaeta. Aquest llibre constava d’un seguit de relats curs que explicaven històries de tota la geografia dels Països Catalans.

Be the first to comment on "Cesk Freixas presenta el seu llibre de poesia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*