Ciutadania en la nova república

Angeles Llive, de ERC Caldes, presentant els ponents

Aquest dijous ERC Caldes ha començat la campanya del referèndum del 1 d’octubre. Sota el títol Ciutadania i diversitat, els republicans han fet un acte a la plaça Catalunya per explicar la república que volen. Han intervingut Ana Surra, diputada del parlament espanyol, Chakir el Homrani, diputat del parlament de Cataunya i Jordi Solé, alcalde de Caldes i diputat al parlament europeu.

El primer en començar ha esta Chakir el Homrani. El seu discurs ha començat amb una forta crítica contra la llei d’estrangeria i ha continuat explicant la necessitat de fer un país divers i inclusiu. Tot seguit ha esta el torn de Ana Surra, que ha explicat de forma breu la història del seu país d’origen, Uruguai, i ha criticat la utilització política que fa el govern espanyol de la migració. Ja per acabar ha parlat Jordi Solé, que ha defensat la multiculturalitat del seu partit i ha destacat que el procés català és una oportunitat per la Comunitat Europea.

Un cop han acabat els parlaments ha estat el torn del públic assistent, una cinquantena de persones. Varies persones ha pogut preguntar, criticar i encoratjar als assistents de cara al més d’octubre. I és que venen un mesos molt moguts.

Be the first to comment on "Ciutadania en la nova república"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*