Compromís amb la riera de Caldes

Moments inicials de la xerrada

Aquest dijous la Sala Noble de Can Rius ha acollit la xerrada Per una riera neta, impulsem la xarxa de ciutadans compromesos amb la riera de Caldes. Una trentena de persones han assistit a l’activitat convocades pel grup Viu la Riera, amb la col·laboració de la UIC, la Universitat de Girona, l’Ajuntament de Caldes i l’Obra social la Caixa.

L’acte ha començat amb una breu introducció sobre la temàtica de la xerrada, i ha continuat amb les ponències de Robert Mas, enginyer especialista en el cicle de l’aigua, i Albert Solà, gerent del Consorci Besós-Tordera. Tots dos han destacat la necessitat de conscienciar la gent per evitar generar residus, especialment les tovalloletes humides. Han explicat formes per pal·liar el problema dels sobreeixidors i tots dos han coincidit en que cal aplicar la normativa europea amb major intensitat. També han destacat que cal renovar clavegueram, obsolet degut al creixement de pobles i ciutats a partir del mitjans del segle passat.

Tot seguit ha estat el moment de fer una breu parada per comentar la jugada amb un piscolabis, i després s’ha procedit a fer els grups pels tallers, on els assistents han pogut intercanviar opinions.

Be the first to comment on "Compromís amb la riera de Caldes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*