Darrera visita guiada a Sant Sebastià de Montmajor

El passat dissabte 19 de novembre va tenir lloc l’última visita guiada a Sant Sebastià de Montmajor, la qual girava entorn l’església que dona el nom al poble. Un trentena de persones va participar de la visita, centrada en l’obra del pintor Vila Arrufat, originari de Sabadell, que va residir molts anys en aquest municipi.

La visita va començà a la plaça davant de l’església de Sant Sebastià, amb una explicació sobre les tècniques de construcció del segle XI. Seguidament va anar fins a l’esplanada posterior on es va poder observar el campanar. La última part de la visita es va desenvolupar a l’interior de l’església, on es poden veure diversos elements d’importància artística, des de els diferents frescos i retaules, a l’orgue o els vitralls.

L’autor dels frescos interiors, el pintor sabadellenc Vila Arrufat, és un dels exponents de l’art sacre durant el franquisme. A part dels frescos, també va participar en la recuperació de la capella després de la Guerra Civil, a través de la compra de diferents elements litúgics s’hi troben avui en dia, com els bancs de fusta.

Be the first to comment on "Darrera visita guiada a Sant Sebastià de Montmajor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*