Diada castellera a la plaça Moreu

La pinya dels Castellers de Caldes (Fotografia: Jana Mayol)

Aquest dissabte ha tingut lloc la tradicional Diada de la Bolera que celebren els Castellers de Caldes. Per acompanyar els escaldats han vingut els Castellers de Castellar, els Nyerros de la Plana (Manlleu) i els Castellers de Santpedor. La plaça Moreu s’ha convertit en l’escenari on les quatre colles han desplegat el seu savoir faire.

La jornada han arrencat poc després de les sis de la tarda. Els Castellers de Caldes han començat amb un 5 de 6 a la primera ronda, i després han provat el primer castell de 7 de la temporada a la segona ronda. No ha estat fins a la ronda de repetició(4a) que l’han pogut carregar i descarregar, amb el conseqüent esclat de eufòria. Els castellers de Castellar han aixecat tres castells de 6, com els Nyerros i els de Santpedor. Per acabar l’actuació s’han fet quatre pilars de quatre, un per cada colla, els de Caldes també n’han aixecat un de cinc i els de Castellar un altre de quatre aixecat per sota.

La jornada ha finalitzat al local dels Castellers de Caldes amb l’entrega dels records commemoratius i un petit berenar. Ara, a esperar fins la pròxima.

Be the first to comment on "Diada castellera a la plaça Moreu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*