El Carnestoltes omple els carrers de disbauxa

La cercavila de carnestoltes d’enguany ha estat una de les més grans dels últims anys. Gran quantitat de gent ha omplert els carrers del poble, tant disfressats com per tafanejar les disfresses dels altres. El recorregut ha començat al Passeig del Remei, on les diferents comparses s’han col·locat per ordre, i ha seguit pel centre del poble fins arribar al Parc del Bugarai, allà s’ha cremat el rei Carnestoltes.

Una dotzena de comparses estaven inscrites en la rua, des de la Batucada que l’encapçalava fins a la recreació del país de Mai Més que la tancava. La PAH amb uns extraterrestres verds, els animals del Zoo, els superherois de Lego o els Cowboys del Calderí entre d’altres, han fer tot el recorregut fins a la pista descoberta del Bugarai, que ha quedat petita per la quantitat de gent que hi havia. Allà les diferents comparses han llegit esbroncs i han fet els seus espectacles, com la comparsa de la Família Adams, que ha recreat la capçalera de la serie de televisió. Entre les curiositats hi havia la comparsa del Ball de Diables de Caldes sobre la futura zona blava, amb parquímetres, agents posant multes i la grua, o el Cau, amb uns paraigües que semblaven meduses.

La jornada s’ha acabat amb la crema del rei Carnestoltes al mateix Parc del Bugarai. Des de fa uns anys són les alumnes i professores del Taller d’Art que s’encarreguen de fer-lo. Aquest any s’han inspirat en la figura del nou president dels Estats Units, Donald Trump.

Be the first to comment on "El Carnestoltes omple els carrers de disbauxa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*