El CH Caldes continuarà a la Ok Lliga

Els calderins al camp de l'Alcoi (Fotografia: CH Caldes)

La penúltima jornada de la Ok Lliga ha servit per confirmar que els homes de l’Eduard Candami jugaran en la màxima divisió del hoquei estatal la temporada 2017-2018. La victòria de dissabte contra l’Enrile PAS Alcoi, combinada amb la derrota del CP Vilafranca davant del Lleida, han convertit l’últim partit de la lliga, a la Torre Roja, en un tràmit i una celebració.

Aquesta temporada ha estat marcada pel debut europeu de l’equip arlequinat. La competició ha desgastat una mica més del compte als jugadors, arribant a un final de lliga més complicat que el de l’any passat. També cal destacar que la resta d’equips de la lliga ja no veuen el Caldes com un debutant, i afronten els partits d’una altra manera. Però sense cap mena de dubte, pagar aquest preu per arribar a la Final Four de la CERS ha valgut la pena.

I arribats a aquest punt, què es pot esperar de la pròxima temporada? Amb una jornada que falta, l’equip ja no es pot classificar per la CERS, però si que pot aspirar a tornar jugar la Copa del Rei, i es que aquest any va anar de ben poc. També caldrà veure si la pròxima temporada pot quedar de mitja taula en amunt, entrant a competició europea altre cop. Però el més important es seguir consolidant l’equip a la OK Lliga perquè calderins i calderines puguin seguir gaudint de l’hoquei d’elit.

Be the first to comment on "El CH Caldes continuarà a la Ok Lliga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*