El Cros de Club Atlètic Calderí arriba a la quarta edició

Aquest dissabte va tenir lloc el Cros que organitza el Club Atlètic Calderí. Els entorns de la Torre Marimon van acollir la cursa amb força participació, especialment infantil. Aquesta és la quarta edició del cros, que va arrencar l’any 2014, poc després de l’inici del club.

Uns 270 corredors i corredores van participar en les diferents categories. La categoria Open agrupava els majors de 18 anys i feien el recorregut més llarg, uns cinc quilòmetres i mig. La resta de categories estaven agrupades en funció de l’edat: cadet, juvenil, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. Les distàncies anaven des de 3 quilòmetres el cadet i juvenil fins als 600 metres el prebenjamí. Per últim hi havia la categoria Minis, amb corredors i corredores més petits de 6 anys, que van fer un recorregut de 300 metres i va comptar amb força participants (una cinquantena de nenes i nens).

Un cop finalitzada aquesta cursa toca esperar fins a mitjans d’octubre, moment en que el Club Atlètic Calderí organitza la Cursa de la Font del Dimoni, més llarga i amb més desnivell.

Be the first to comment on "El Cros de Club Atlètic Calderí arriba a la quarta edició"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*