El ple municipal aprova pressupostos inicials de 2017

En el darrer ple municipal de l’any, celebrat aquest dijous 22 de desembre, s’han aprovat inicialment els pressupostos de l’any que ve amb els vots a favor del grup d’ERC, l’abstenció de Som Caldes, PSC, PdeCAT i UPC, i el vot en contra de la regidora del PP. A partir d’aquest moment s’obre un període d’esmena que dura un mes. Malgrat tot, que prosperin les esmenes dependrà de l’actual govern, ja que disposa de majoria absoluta.

Entre els temes que han generat més polèmica hi ha la implantació d’un banc d’ADN de gossos per detectar-ne els incívics, o l’aportació de 20.000 a l’església de Santa Maria per restaurar la portalada. Aquests pressupostos també contemplen la reforma de la Plaça del Lleó, l’ampliació del pavelló de la Torre Roja, la passera de la carretera C-59 a l’alçada del polígon la Borda o més de 200.000 euros per la compra d’habitatge social.

El ple va acabar amb tensió arran de les preguntes de la Plataforma Salvem les Hortes. El regidor del govern Vicenç Personat va acusar directament al grup de Som Caldes d’haver orquestrat la protesta, contestant les preguntes en direcció a les regidores i sense mirar els membres de la plataforma que les havien formulat. La falta d’educació del regidor d’ERC va provocar que les dues regidores de Som Caldes marxessin del ple.

Be the first to comment on "El ple municipal aprova pressupostos inicials de 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*