El Recam Làser CH Caldes apunt per la final a quatre de la Copa CERS

Estem apunt per enfrontar-nos al Viareggo, això és el que ha explicat l’entrenador Eduard Candami i en Xavi Rovira, màxim golejador de l’equip, durant la roda de premsa prèvia a la final al quatre de la copa CERS, que es disputarà aquest cap de setmana i es podrà veure en directe per TV3.

Des de dilluns l’equip està preparant la semifinal que jugaran contra el CGC Viareggio, l’equip de la mateixa ciutat que serà seu d’aquesta darrera fase. Tan Candami com Rovira consideren que tenen possibilitats de passar l’eliminatòria, els italians són un equip amb major experiència en la competició i juguen a casa, però aquest fet no serà un impediment. Candami compta amb la plantilla al complet per a la que serà la primera final europea pel club.

L’equip no viatjarà sol, al voltant d’un centenar de seguidors i seguidores calderines els acompanyaran al pavelló Paolo Barsacchi de Viareggio, que disposarà d’una capacitat de més de 2.000 persones. També acompanyaran l’equip l’alcalde Jordi Solé i la regidora d’esports Núria Carné. Sense cap mena de dubte, aquest esportistes ja han fet història.

Be the first to comment on "El Recam Làser CH Caldes apunt per la final a quatre de la Copa CERS"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*