El regidor Vicenç Personat afirma que no hi ha debat sobre l’aparcament de les Hortes de Baix

El regidor d'urbanisme mostrant la futura plaça a prop del Centre Cívic

Aquest dimarts s’ha fet una altra xerrada del cicle Més a prop que organitza ERC Caldes i que pretén acostar la tasca del govern municipal a la ciutadania. Una quinzena de persones han seguit les explicacions del regidor Vicenç Personat sobre el què s’està fent en matèria d’urbanisme i en menor mesura del què es fa en Recursos Humans.

Entre els elements més destacats d’urbanisme hi ha la requalificació de l’aparcament dels autobusos de l’empresa Sagalés al Tint, que esdevindrà un museu de l’empresa. També l’ampliació del pavelló de la Torre Roja, que comptarà amb grades a banda i banda de la pista. Un altre dels projectes que es faran en breu és la passera de la C-59 entre el poble i el polígon de la Borda, que estarà acabada pel 2018. I per últim, cal destacar que el govern municipal preveu fer una plaça entre el Centre Cívic i l’aparcament del Círcol, obrint un carreró des del carrer Buenos Aires fins al carrer Major, on s’hi col·locarà un ascensor per evitar el desnivell.

Finalment, cap a les acaballes de l’acte, ha aparegut el projecte de l’aparcament de les Hortes de Baix, que el govern municipal anomena Raval Canyelles. El regidor d’urbanisme Vicenç Personat ha defensat el projecte amb vehemència, afirmant que els arguments de la plataforma Salvem les Hortes no són certs. El mateix regidor ha afegit que no hi ha debat sobre l’aparcament de les Hortes de Baix i que no cal fer cap consulta, ironitzant sobre el tema.

Be the first to comment on "El regidor Vicenç Personat afirma que no hi ha debat sobre l’aparcament de les Hortes de Baix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*