El Winner s’emporta el premi al millor pintxo

Moment de l'entrega del diplomes a tots els establiments participants

Aquest dimecres s’ha celebrat la festa de clausura de la Via del Pintxo 2017. El Molí de l’Esclop s’ha convertit en l’escenari de reconeixement i entrega de premis per a tots els participants. El bar Winner ha estat el guanyador d’enguany i el premi per votació popular ha estat pel Cafè del Centre i Can Fanga.

L’acte ha començat amb una mica de retard, passades les vuit del vespre. El primer que s’ha fet es donar els premis a les millors fotografies d’Instagram i el sorteig de productes locals entre tots els participants. Tot seguit s’ha procedit a reconèixer tots els establiments participants amb l’entrega d’un diploma i els premis als millors pintxos. Hi havia tres categories: premi a la innovació, que ha anat a parar al Robert de Nola, el premi de votació popular, per Can Fanga i el Cafè del Centre, i el premi al millor pintxo de la via, que ha anat a parar al Winner. El seu pintxo consistia d’un caneló de pollastre i peix acompanyat per una gamba.

Els organitzadors, el projecte Mescla’t, han quedat molt contents amb el funcionament d’aquest any, calculen que la via ha generat més de 38.000 euros de negoci. Segons han informat, hi ha hagut més de 15.000 vots emesos per la gent i el nombre de pintxos servits ha estat una mica per damunt. Per finalitzar l’acte el grup República Rumbera hi ha posat la música mentre els assistents han pogut menjar i beure una miqueta.

Be the first to comment on "El Winner s’emporta el premi al millor pintxo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*