Els Bombers realitzen 12 sortides durant la revetlla

El Torrent del Bugarai a l'alçada de l'escola el Calderí

La revetlla de Sant Joan d’enguany s’ha saldat amb dotze sortides dels Bombers de Caldes; cinc han estat al municipi de Caldes i la resta fora del municipi. Així doncs ha estat una nit molt moguda i a més a més també han hagut de fer alguna sortida el mateix dia de Sant Joan.

De tots és sabut que la combinació entre petards i calor no té bona solució. Des de dies abans de la revetlla, tant bombers com l’ajuntament han anat fent avisos sobre l’ús de petards en zones pròximes a zones boscoses. Tot i els avisos, s’han produït alguns petits incendis afectant majoritàriament matolls.

Una de les zones afectades ha estat el torrent de Bugarai, just al darrera de l’escola el Calderí. Una altra de les zones afectades ha estat l’aparcament de la zona de les Cremades, on s’han incendiat uns quants matolls possiblement a causa d’un petard. Però el cas més curiós ha estat el contenidor de paper situat al parc de L’Estació. Aquest contenidor, metàl·lic i amb portes metàl·liques, deixa clar que no pot haver estat un accident, ja que les espurnes difícilment travessen el ferro.

Be the first to comment on "Els Bombers realitzen 12 sortides durant la revetlla"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*