Els diables fan la primera trobada de bèsties

El Ball de Diables de Caldes de Montbui ha organitzat la primera trobada de bèsties de la vila termal aquest dissabte 22 d’abril. Un total de nou bèsties de foc han vingut a la trobada per compartir espai amb la pròpia de la colla de Caldes, la Godra, una quimera amb cap de lleó, ales de ratpenat i un cap de serp per cua.

Les activitats han començat amb la plantada al Parc de l’Estació, on totes les colles han exposat les seves feres pel públic assistent. La Godra, amfitriona, l’Abraxas, el gall de Palau o el Boc de Can Vernet, de Sant Cugat del Vallès… són alguns d’aquests animals fantàstics que amenitzen correfocs i llegendes. Durant tota la tarda petites i grans no han parat de fer-se fotos amb les bèsties i també han pogut esbrinar-ne la història a través d’uns petits plafons explicatius.

A dos quarts de nou ha estat el torn de la cercavila, que ha sortit del Parc de l’Estació, ha anat fins a la Plaça de l’Església i ha tornat al parc. Tot seguit s’ha fet una botifarrada popular, la colla també ha muntat servei de barra tot el dia, i per acabar d’amenitzar la nit hi ha hagut música fins a la matinada.

Be the first to comment on "Els diables fan la primera trobada de bèsties"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*