Els serveis socials a Caldes

La regidora durant l'explicació

Aquest dimarts tingut lloc una altra xerrada del cicle #MésAProp que organitza Esquerra Republicana de Caldes per explicar què estan fent des del govern municipal. Una quinzena de persones han assistit a l’acte, que tenia com a protagonista Pilar Aznar, regidora d’acció social, igualtat d’oportunitats i gent gran.

La regidora ha començat fent un repàs de la història dels serveis socials a Caldes i com estan organitzats. Ha explicat les tasques que s’estan fent actualment des de la regidoria, com el cas del centre obert, els educadors de carrer o tècnic dedicat a dependència. Uns dels temes que ha generat més interès ha estat l’habitatge. Caldes es troba en una situació límit, no hi ha lloguers i l’ajuntament només disposa de 8 habitatges per lloguer social. La regidora ha comentat que s’han posat en marxa les ajudes per a la borsa de lloguer social i una partida de més de 300.000 euros per compra d’habitatge destinat a aquesta fi.

Un dels altres temes tractats ha estat l’acollida a la migració. L’ajuntament esta portant a terme diferents programes com el de mentoria pels joves acabats d’arribar, el certificat d’acollida o els cursos d’idiomes per la integració. També ha explicat que en breu el municipi acollirà una família de refugiats. Ja per acabar, ha comentat que a mitjà termini és possible que l’equipament de les Cases dels Mestres s’hagi d’ampliar degut al gran ús que se’n fa.

Be the first to comment on "Els serveis socials a Caldes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*