Èxit de participació a la xerrada sobre les Hortes de Baix

Sota el nom de Repensem el Territori, es va organitzar aquest divendres 11 de març una xerrada-debat sobre el futur de les hortes de baix arran de la decisió de fer-hi un aparcament públic per part de l’ajuntament. Al voltant d’una setantena de persones van assistir a l’acte, que va omplir la sala d’actes de les Cases dels Mestres.

La xerrada estava organitzada en 5 blocs, amb un conferenciant per cada bloc. El primer en fer l’explicació va ser en Sebastià, que s’encarregà de fer una mica de història i miscel·lània de les hortes. El segon en aparèixer va ser Jordi Galí, de l’Associació de Regants de les hortes, els principals afectats per la construcció de l’aparcament. El tercer bloc va constar en una explicació del projecte des del punt de vista arquitectònic, amb l’evolució del reg al llarg del temps, el tractament de les aigües brutes i les diferents intervencions en aquest sentit, a càrrec de l’arquitecta Elena Albareda, corresponsable de les reformes. El quart en aparèixer en escena va ser el regidor i tinent d’alcalde Isidre Pineda, que va explicar el projecte d’aparcament que portarà a terme l’ajuntament.

L’últim dels conferenciants va ser l’arquitecte Xavier Xalabarder, encarregat de fer la lectura crítica del projecte de l’ajuntament. Al final dels blocs es va obrir un torn de preguntes dirigides a tots els conferenciants. Cal dir, però, que la majoria de preguntes van anar dirigides al regidor de l’ajuntament, moltes en forma de retret.

L’organització de l’esdeveniment va emplaçar tothom el proper divendres 18 de març a les Cases dels Mestres per realitzar una nova assemblea, i el dissabte 19 de març a 2/4 d’onze del matí per fer una visita guiada de les hortes.

Be the first to comment on "Èxit de participació a la xerrada sobre les Hortes de Baix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*