Èxit de participació al PEC

Aquest Dissabte 21 de gener al matí ha tingut lloc la jornada de participació del PEC, Projecte Educatiu de Ciutat, a les Cases dels Mestres amb la participació de bona part de la comunitat educativa. Representants de totes les escoles públiques, de l’escola d’adults, de les guarderies i de altres àmbits educatius, han participat en la jornada per cimentar les bases de la col·laboració entre el municipi i el seu teixit educatiu.

La jornada va arrencar amb dues ponències, per una banda Margarida Massot (UAB) sobre què és el PEC i la participació ciutadana en l’educació, i per altre banda la regidora d’educació Roser Guiteras, exposant un recull de dades sociològiques sobre Caldes. Tot seguit s’han format els grups de treball, 4 en total, que han tractat diferents temàtiques com l’educació per la ciutadania, o l’educació fora de l’àmbit escolar. La jornada s’ha acabat a les dues del migdia amb la posada en comú de les conclusions dels diferents grups de treball.

El PEC continuarà fent camí, el proper 28 de febrer al vespre tindrà lloc la segona jornada de participació al mateix lloc.

Be the first to comment on "Èxit de participació al PEC"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*