Gran participació a la Marxa de Torxes

10-setembre-2015

IMG-20150910-WA0007Centenars de persones van participar en la marxa de torxes que organitza cada any l’ANC la vigília de l’Onze de Setembre. Les estelades i les torxes van ser les protagonistes pels carrers de Caldes de Montbui en el recorregut des de la Plaça Catalunya fins a la Plaça del Lleó. L’acte va acabar amb els parlaments de Jaume Marfany, fins fa poc vicepresident de l’ANC, i un representat local de la mateixa organització.

IMG-20150910-WA0015
La marxa estava encapçalada per una gran estelada portada per representats de diferents organitzacions polítiques favorables a la independència. La marxa va acabar al davant de l’ajuntament, on es van realitzar els parlaments. En aquest mateix moment un grup de persones va desplegar una pancarta en un edifici del davant de la Casa de la Vila on es podia llegir: «Desobediència per canviar-ho tot, Governem-nos».
Els organitzadors van valorar molt positivament la participació i van emplaçar la gent a seguir treballant per aconseguir un estat independent català en breu.

Be the first to comment on "Gran participació a la Marxa de Torxes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*