Jaume Clotet presenta el seu nou llibre a la Biblioteca

El passat dijous 19 de novembre Jaume Clotet, periodista i escriptor, va presentar el seu nou llibre El càtar proscrit a la Biblioteca de Caldes. Acompanyat per l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté, va fer cinc cèntims del llibre i les motivacions que l’han portat a escriure’l. Una trentena de persones van assistir a l’acte, organitzat per la secció local de l’Òmnium Cultural (Vallès Nord-Cingles de Bertí).

La presentació va arrencar amb una petita presentació de tots dos ponents per part de Aurora Vela, d’Òmnium Cultural. Tot seguit va ser el torn de L’historiador Solé i Sabaté, que va fer una petita introducció històrica i va destacar la novel·la històrica com a element important per comprendre els fets del passat. I en darrer terme va parlar Jaume Clotet, autor del llibre, que va fer una petita introducció sobre el llibre a través de la presentació del seu protagonista Jaspert de Barberà i la lleialtat que demostra.

El càtar proscrit va ser publicat l’octubre de 2016 sota l’editorial Columna del Grup 62. Cal destacar que aquesta novel·la històrica va ser la guanyadora del XX Premi de novel·la històrica Néstor Luján, dotat amb 6.000 euros.

2 Comments on "Jaume Clotet presenta el seu nou llibre a la Biblioteca"

  1. Hola Albert! Sóc l’Aurora de l’EA El Roure Gros. He entrat al teu blog i navegant per ell m’he trobat amb la ressenya de la presentació d’El Càtar Proscrit i m’ha fet molta gràcia, ja que la vaig presentar jo com a responsable de la secció d’òmnium Vallès Nord-Cingles de Bertí.

    Crec que estàs fent una molt bona feina amb aquest blog!

    Aurora

Leave a comment

Your email address will not be published.


*