Josepa Forns presenta Donant un xic de felicitat

El regidor Isidre Pineda ha exercit de mestre de cerimònia

Josepa Forns ha presentat aquest divendres el seu llibre Donant un xic de felicitat davant d’una Sala de Plens plena de gom a gom. Més d’un centenar de persones, entre amics i veïns, l’han acompanyat en un acte ple d’emotivitat que ha comptat amb la presència de l’alcalde Jordi Solé.

Donant un xic de felicitat és un llibre que relata la superació de l’autora davant d’una greu malaltia, però també vol ser un punt de suport per aquelles persones que ho estan passant malament. En l’acte ha participat Rafel Sala, interpretant unes peces amb la seva guitarra, Carme Canals i Maria Antònia Xalabarder, llegint petits fragments del llibre on l’autora fa reflexions, i el pare Ignasi de l’editorial Claret, que ha recitat un poema. Per finalitzar la presentació ha intervingut l’alcalde Jordi Solé.

El llibre es va editar a finals de l’any passat per l’Editorial Claret. Tots els beneficis que reculli aniran destinats a la recerca sobre l’Ictus, a través del Vall d’Hebron Institut de Recerca. El podreu trobar a qualsevol llibreria de Caldes.

Be the first to comment on "Josepa Forns presenta Donant un xic de felicitat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*