La caminada Caldes-Montserrat arriba la divuitena edició

Com cada any, a principis d’abril, ha tingut lloc la travessa de Caldes i Palau fins a Montserrat. Al voltant de 180 persones han pogut gaudir de la ruta fins al monestir organitzada pel CECMO. Enguany és la divuitena edició i ja s’ha convertit en un clàssic de la vila termal.

Els excursionistes han sortit ben d’hora, a 2/4 de 6 del matí, dels dos pobles fins a trobar-se al primer avituallament situat a Can Vinyals(Sentmenat). La travessa ha continuat fins a l’hora d’esmorzar a l’Hostal del Cim. Tot seguit ha fet parada a Vacarisses per dinar. A partir d’aquest punt ja no era obligatori anar agrupats i els participants han anat cadascú al seu ritme. Per arribar al monestir han hagut de passar per Monistrol de Montserrat i el camí dels 3/4, amb uns 500 metres de desnivell positius.

A partir de les 6 de la tarda han començat a arribar els primers excursionistes a l’Abadia de Montserrat, aprofitant el moment per comprar records o posar ciris a la Moreneta. Tres autobusos els esperaven i han anat marxant a mesura que s’han omplert. Cal destacar que en aquesta edició no hi ha hagut cap abandonament, arrodonint una jornada d’esport i espiritualitat.

1 Comment on "La caminada Caldes-Montserrat arriba la divuitena edició"

  1. a destacar que enguany ha fet la caminada una persona invident, per cert un crac

Leave a comment

Your email address will not be published.


*