La campanya Prou Feminicidis es presenta al Molí d’en Ral

Aquest dilluns 13 de febrer s’ha presentat la campanya Prou feminicidis a l’Ateneu Molí d’en Ral. Una desena de persones ha escoltat atentament les explicacions sobre el contingut i els diferents eixos que la componen. En la segona part de l’acte ha tingut lloc una dinàmica de grup sobre l’amor romàntic que ha fet participar a tots els assistents.

Prou feminicidis és una campanya d’Endavant OSAN que vol denunciar els feminicidis com a punta d’iceberg de la violència contra les dones. Hi ha molts altres elements que formen part d’aquesta violència i no són tant aparents, com la cosificació o la creença que l’amor romàntic ho aguanta tot. La campanya es desenvoluparà durant tot l’any 2017, posant èmfasi en el 8 de març i el 25 de novembre.

La segona part de l’acte va constar d’una dinàmica de grup sobre l’amor romàntic, primer eix que tracta la campanya. A través d’un seguit de preguntes sobre les relacions de parella, els assistents podien prendre consciència dels tòpics que conformen aquest tipus de relacions, com és el cas de la fidelitat, les prioritats o les renúncies.

Be the first to comment on "La campanya Prou Feminicidis es presenta al Molí d’en Ral"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*