La diada d’enguany

A diferència d’altres anys, la diada d’enguany va començar amb el concert recital d’en Cesk Freixas, divendres 8 de setembre al Molí de l’Esclop. El següent acte va ser la tradicional marxa de torxes del 10 de setembre organitzada per l’ANC de Caldes. Aquesta vegada amb menor participació que l’any passat degut a les inclemències meteorològiques. I per acabar, el mateix dia 11, es va realitzar l’acte institucional a la plaça Onze de Setembre amb tots els partits i la gran majoria de associacions del municipi.

Com cada any, la vigila de l’onze de setembre l’ANC de Caldes organitza la marxa de torxes. Tot i fer pocs anys que es realitza, s’ha convertit en un acte tradicional de reivindicació de la vila. Aquest any, però, va comptar amb menys participació degut al mal temps que va fer durant tot el dia. Malgrat tot, la marxa va comptar amb força assistència, i l’encarregat de fer el parlament final va ser Jaume Soler, ex-batlle d’Arbúcies i un dels fundadors de l’Assemblea.

El dia 11 de setembre al matí va tenir lloc l’acte institucional a la plaça Onze de Setembre. Com cada any, tots els grups municipals del consistori van participar-hi amb diferents parlaments. Tot seguit es van fer les ofrenes florals dels mateixos grups i de les diferents associacions del poble, com és el cas dels Castellers, el Club Hoquei Caldes o el Centre Excursionista de Caldes de Montbui.

Be the first to comment on "La diada d’enguany"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*