La plataforma Salvem les Hortes fa balanç

L'assemblea debatent les futures accions

Aquest dimecres a tingut lloc l’assemblea general de la plataforma Salvem les Hortes a les Cases dels Mestres. Una quinzena de persones hi han participat per tal de fer balanç sobre el que s’ha fet fins ara i les possibles accions que es podrien fer d’ara en endavant. Després de la nova adjudicació, falta poc perquè comencin les obres de l’aparcament de les Hortes de Baix.

La primera part de l’assemblea ha servit per fer balanç de situació. La participació en ens plens municipals, accions durant la inauguració del Camí Orbital, les lletres de Pàrking No a l’altre banda de la riera o els cartells que s’han penjat a les faroles de Pi i Margall, en són només alguns exemples. També es van redactar 5 escrits amb l’argumentari contra l’aparcament, tot i que malgrat haver-los enviat als tres mitjans de comunicació en paper del municipi, només van ser publicats en part.

Pel que fa al futur, en els pròxims dies la plataforma realitzarà diverses accions. Per una banda presentaran al·legacions al Pla d’Aparcaments i es portarà el cas al Síndic de Greuges. Per altra banda es faran consultes a advocats especialitzats i no es descarta fer alguna acció reivindicativa més. I es que la plataforma segueix reclamant una consulta sobre el futur d’aquesta obra.

Be the first to comment on "La plataforma Salvem les Hortes fa balanç"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*