l’ANC explica la campanya País Informat

País Informat és una campanya que busca aconseguir el vot favorable a la independència en el pròxim referèndum de finals d’aquest any. Sota aquest pretext la secció local de l’ANC del municipi va organitzar una xerrada a les Cuines de Can Rius el passat divendres 19 de gener. Una vintena de persones van poder escoltar l’explicació de Joaquim Arnau, membre del secretariat nacional de l’ANC i de l’equip coordinador de la mateixa campanya.

Segons el propi Arnau, fan falta uns 250.000 vots més per assegurar la independència respecte els resultats electorals del 27s, per tant l’objectiu de la campanya és convèncer a antics votants de Unió Democràtica i però també aquells militants i votants del PSC desencantats amb la situació actual de l’estat i del seu partit.

També va destacar que cal aconseguir un resultat prou ampli per evitar que afectin fets com el dels vots llençats de Roma, i va afegir que sense les traves institucionals de l’estat espanyol Junts pel Sí hagués tret 63 diputats i no dependria tant de la Cup.

Be the first to comment on "l’ANC explica la campanya País Informat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*