L’Andreu Canals torna al Centre Democràtic

La Coral del Centre durant l'actuació

L’any Canals va fent la seva ruta i aquest cop ha arribat al Centre Democràtic i Progressista. Un centenar de persones han omplert el Cafè del Centre per escoltar el recital de poesia. Amb un format molt semblant al de Sant Jordi, diferents familiars i amics de l’Andreu Canals han llegit els seus versos acompanyats per la Coral del Centre.

El recital ha estat organitzat en diferents blocs temàtics: els poemes dedicats a Caldes, com el Passeig del Remei, els dedicats a la pagesia, com El cirerer, o els dedicats a la pàtria, com La nostra vella dansa o Cireres i ginesta. La mestra de cerimònies ha estat Maria Antònia Xalabarder, introduint cada bloc temàtic i donant pas a la Coral del Centre, que ha interpretat una desena de cançons, entre les que hi ha La dama d’Aragó o Falling in love with you d’Elvis Presley.

Andreu Canals te una forta vinculació amb l’entitat. Després del franquisme, durant la transició, va ser un dels que van recuperar i reobrir el Centre Democràtic i Progressista, tancat des del final de la Guerra Civil. Per això, aquest recital ha estat una tornada a casa.

Be the first to comment on "L’Andreu Canals torna al Centre Democràtic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*