L’any Canals per Sant Jordi

La cantant Sílvia Casamayor durant l'actuació

La Sala Noble de Can Rius ha acollit aquest dissabte un recital de poesia en commemoració de l’any Canals. Unes 150 persones han omplert la sala per escoltar els poemes i la música en l’acte organitzat conjuntament entre el Centre Democràtic, la Tortuga, La Coral del Centre, la Facultat de Sant Antoni, el Setmanari Montbui, la Fundació Santa Susanna i l’Esplai, amb la col·laboració de l’ajuntament.

El recital ha arrencat amb la salutació de l’alcalde, Jordi Solé, i tot seguit el presentador, Joan Altimiras, ha començat amb la introducció als poemes. La lectura d’aquests ha estat organitzat en blocs temàtics, com la pagesia, la pàtria o Caldes, i ha comptat amb una petit introducció per cada temàtica. Entre els poemes que s’han llegit hi ha l’Aire que respirem, La recol·lecció del blat o la nostra vella dansa.

Entre poema i poema s’ha pogut escoltar una mica de música, amb l’actuació de la Coral del Centre, dirigida per Josep Pascual, i la cantant lírica Sílvia Casamayor acompanyada de Mario Bueno al piano, que han interpretat cançons com Muntanyes del Canigó.

Be the first to comment on "L’any Canals per Sant Jordi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*