Les flors cobreixen els carrers

Catifa del grup de la Carla Aranda

Aquest cap de setmana ha tingut lloc una nova edició del Caldesflor, coincidint amb la festivitat de Corpus. Els carrers del casc antic de Caldes s’han omplert de colors i formes de tot tipus. A més a més també s’ha realitzat un concurs d’aparadors amb la col·laboració de la UCIC i un concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram.

Més de vint entitats, associacions i grups de veïns han començat a fer les catifes a primera hora del matí. La paciència i la creativitat n’han estat els factors fonamentals. Puig i Cadafalch ha estat protagonista en la temàtica; moltes de les catifes han representat les quatre columnes de Montjuïc, però també la flor de Barcelona. Tot i així també s’han pogut veure els Barrufets o fins i tot personatges de la sèrie japonesa Pokemon.

La jornada ha acabat amb la desfeta de les catifes, a càrrec de vàries colles culturals. Els Geganters i Menestrals del Tricentenari de la ciutat de Barcelona, els Bastoners de Caldes de Montbui i les colles infantils de diables de Caldes i Sant Cugat han estat les encarregades de desfer les catifes a ritme de gralla, cops de bastó i l’espetec de les carretilles.

Be the first to comment on "Les flors cobreixen els carrers"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*