Les parades omplen el Parc de L’Estació

Pels volts del migdia les parades eren plenes de gent

Com cada any paradetes les paradetes de llibreries, associacions i entitats han tornat al Parc de l’Estació per Sant Jordi. Llibres i roses han estat els protagonistes, però també tota mena de manualitats que les entitats han preparat especialment per la diada. Les parades estaven situades arran de carrer Pi i Margall, però durant tot el dia s’han fet activitats al parc: al matí amb la representació de la llegenda de Sant Jordi per part dels alumnes del calderí, i a la tarda amb ball, dansa i música.

Com és tradicional en aquestes diada, els escriptors també han passat pels estands per signar llibres, Jaume Campàs amb el seu llibre sobre els carlins i la transició, Amàlia Bosch amb la seva història del Centre Democràtic o Marta Sternecker, que publica la quarta entrega de La Porfecía del Mundo Oyrun, han pogut parlar directament amb els seus lectors.

La jornada ha conclòs amb un concert a la Sala Noble de Can Rius. El músic Albert Guinovart ha interpretat cançons pròpies, de Beethoven i Chopin, juntament amb alumnes de l’Escola Municipal de Múscia Joan Valls, fent gaudir al nombrós públic assistent.

Be the first to comment on "Les parades omplen el Parc de L’Estació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*