L’Homo Montserratinus visita Caldes

Pau Carnicero, del CECMO, presentant a Samuel Colomer, director del documental.

El passat divendres es va presentar a Caldes el documental Homo Montserratinus davant d’una seixantena de persones. El CECMO i el Gat Penjat van organitzar l’acte al mateix rocòdrom amb la presència del seu director i productor, Samuel Colomer, el qual va fer cinc cèntims del que s’hi explica.

Homo Montserratinus és un documental que tracta sobre l’escalada al massís de Montserrat. A través de l’experiència de diferents escaladors notables, el documental construeix un relat sobre l’evolució de l’escalada i de la manera com es fa actualment. La recuperació d’uns valors, una escalada que prové directament del muntanyisme, o la mateixa seguretat a l’hora d’afrontar les vies, són alguns dels elements centrals de la història.

El director, Samuel Colomer, s’ha passat dos anys rodant aquest documental que no vol polemitzar amb ningú, però si que vol posar en valor una escalada amb més contingut, tant moral com espiritual, més enllà de l’esportivització actual d’aquesta pràctica, fet que es repeteix en tot allò relacionat amb la muntanya.

Be the first to comment on "L’Homo Montserratinus visita Caldes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*