Liz Castro presenta Molts granets de sorra

Liz Castro, escriptora californiana i membre del secretariat nacional de l’ANC, ha presentat el llibre Molts granets de sorra davant d’una quinzena de persones a Can Rius. L’acte, organitzat per l’ANC de Caldes de Montbui, explica a través del llibre com les persones anònimes han anat posant el seu granet de sorra en el procés català.

La voluntat del llibre és mostrar el procés català com un fet inclusiu, plural i pacífic; la mateixa Liz Castro l’ha anomenat la revolució dels somriures. Compta amb una edició digital, una de rústega i una de luxe. També ha estat publicat en anglès per fer-lo arribar arreu del món. Un recull de més de 500 imatges relacionades amb aquesta lluita formen aquest llibre, més de 150 fotògrafs d’arreu han participat en aquest projecte, finançat a través de Verkami.

Cal destacar que Liz Castro va ser la candidata més votada a les eleccions del secretariat, per davant de Jordi Sànchez, tot i que aquest en va ser escollit president. També va ser molt important la tasca de difusió internacional que ha portat a terme a través de la participació en la comissió internacional de l’organització.

Be the first to comment on "Liz Castro presenta Molts granets de sorra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*