Lluís Llach omple la Sala Noble

Lluís Llach ha estat el protagonista de l’acte que ha organitzat l’ANC de Caldes aquest dimarts a Can Rius. La Sala Noble ha quedat plena per escoltar el diputat de Junts pel Sí parlant sobre la situació política actual. Al voltant de 200 persones han assistit a l’acte i han pogut fer-l’hi preguntes.

El diputat per Girona ha arrencat amb una petita explicació de mitja hora sobre què s’està fent des de Junts pel Sí, i de seguida ha passat el micròfon al públic perquè preguntés. Entre els temes que han aparegut hi ha els mitjans de comunicació, la corrupció, les lleis de desconnexió o les diferents estratègies de desobediència. Per últim també ha criticat les actituds massa abraonades contra la gent que no pensa com ells i ha comentat que s’han d’obrir ponts de diàleg amb les forces més properes.

Tanmateix Llach no ha estalviat crítiques cap a la resta de partits polítics com Podemos, Partit Popular, Ciutadans o PSOE, parlant sobre el GAL i Felipe Gonzàlez. Però també ha criticat la CUP i la seva estratègia de desobediència.

Be the first to comment on "Lluís Llach omple la Sala Noble"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*