Manifestació en favor de les hortes

Manifestants pel carrer Font i Boet

La plataforma Salvem les Hortes va convocar aquest dissabte 9 de setembre una manifestació contra l’aparcament que es construeix actualment a les Hortes de Baix. Un centenar de persones van participar en la protesta, que també va comptar amb el suport de la PAH de Caldes.

L’activitat va començar a les deu del matí amb un esmorzar popular. La plataforma havia preparat una taula a l’aparcament del Sindicat, just a tocar del carrer del Marquès, on tothom podia portar el pa per sucar-lo amb els tomàquets acabats de collir de les Hortes de Baix. Mica en mica es va anar acostant la gent per esmorzar i fer-la petar, fins que al voltant de les onze del matí va començar la manifestació.

Els participants van recórrer el carrer Font i Boet fins al carrer de Sentmenat, van seguir per Pi i Margall fins a la plaça de l’Església i d’allà fins a la plaça del Lleó. En tot moment la manifestació va estar encapçalada per una pancarta on es podia llegir: Pàrquing a les hortes no. Durant el trajecte els manifestants van cridar consignes en favor de la conservació de les hortes i de la consulta popular sobre el projecte, una de les principals reivindicacions de la plataforma.

Be the first to comment on "Manifestació en favor de les hortes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*