Més d’un centenar de persones participen al 15è aniversari de l’Ateneu

Aquest cap de setmana es va fer la celebració del 15è aniversari de l’Ateneu Molí d’en Ral. Més d’un centenar de persones van participar en els diferents actes organitzats per l’assemblea de l’ateneu, des de concerts de música en directe a la final de la lliga de bitlles catalanes d’enguany.

15 aniversari ateneuLa celebració s’inicià el dissabte al matí amb un vermut musical i va continuar amb un taller de lectura feminista a la tarda. Aquest va estar centrat en l’escriptora Montserrat Roig, destacada escriptora feminista (amb obres com L’hora violeta) i tot un referent en la lluita pels drets de les dones. El dissabte va culminar amb una Jam Session a càrrec de músic locals, la vetllada es va allargar fins més enllà de les dues de la matinada. Acompanyant la vetllada musical es va organitzar un sopar de ¨pintxos¨ pet tots aquells que van voler gaudir de la música tot menjant.

El diumenge va arrencar amb un altre vermut musical, però aquesta vegada va venir acompanyat de l’actuació dels Bastoners de Caldes, que van oferir alguns dels seus balls. Tot seguit va ser el torn del dinar popular, al voltant d’una quarantena de persones van poder gaudir del menú, que constava de gaspatxo i paella, mentre esperaven a la tarda per poder veure la fina de la lliga de bitlles d’enguany. Les dues semifinals, i la final van servir per definir qui seria el guanyador d’aquest any, tenint en compte que cap dels finalistes de l’any passat es va classificar.

La jornada va acabar amb els jocs de taula de diumenge a la tarda, tot un clàssic de les activitats de l’Ateneu i amb una obra de teatre participativa anomenada Un assaig diferent, a càrrec de la companyia de teatre Filipanda Cia, en la que van fer participar tots els assistents.

Be the first to comment on "Més d’un centenar de persones participen al 15è aniversari de l’Ateneu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*