Mobilitat, deixalles i mitjans

Ple municipal durant l'aprovació de l'Estudi de Mobilitat

Últim dijous de mes, i com és costum, Ple municipal. Aquest cop la mobilitat ha centrat el ple: s’ha aprovat l’estudi de mobilitat i també el pla d’aparcaments. A partir del mes de juliol entrarà en vigor la zona blava, com ja vam explicar en aquesta notícia del més de febrer. El regidor de via pública també va destacar que han arribat a l’acord de construir el desviament de la rotonda de l’entrada de Palau-solità i Plegamans, que genera cues a la C-59 fins al polígon de la borda.

El Ple també ha servit per donar el tret de sortida a les ajudes per rehabilitar habitatges destinats a la borsa de lloguer municipal, i per aprovar l’estudi sobre la possible re-municipalització de la recollida d’escombraries, a través de l’empresa municipal GMSSA. Per altra banda s’han aprovat dues mocions: la primera per promocionar l’ús de cotxes elèctrics i la segona per adherir Caldes al Pacte Nacional per una Societat Digital.

Malgrat tot, els moments més tensos del Ple han estat en el torn de precs i preguntes. La regidora de Som Caldes, Sandra Redondo, ha preguntat per la retirada de la pàgina municipal del Setmanari Montbui coincidint amb dues portades crítiques amb l’ajuntament. Tant la regidora de comunicació, Núria Carné, com l’alcalde, Jordi Solé, ha esquivat la pregunta dient que s’estan replantejant la política comunicativa del govern, tot un avís per navegants crítics.

Be the first to comment on "Mobilitat, deixalles i mitjans"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*