Nova junta i nou funcionament

La nova junta del setmanari ha estat ratificada

Aquest dimarts s’ha realitzat una nova assemblea del Setmanari Montbui. Una trentena de persones hi han assistit en nom de les diferents entitats i partits que formen part de l’APIC. L’acta de l’assemblea planejava dos punts forts: per una banda la ratificació de la nova junta, i per altra banda el canvi de funcionament del setmanari.

La nova junta, formada per cinc persones, ha esta ratificada i deixa de ser provisional. Aquesta junta porta tres mesos treballant per endreçar la situació del setmanari. Han presentat un informe de gestió on s’ha explicat la situació econòmica del setmanari, l’actualització de subscriptors, els punts de venda i la publicitat. Segons la mateixa junta, el desgavell que hi havia fins al moment feia que molts dels ingressos del setmanari no estiguessin al dia.

Per altra banda, avui també s’ha votat la proposta d’externalitzar la creació de continguts i la gestió de la publicitat. Un grup de periodistes l’havia fet per tal d’assumir la gestió efectiva de la publicació. L’assemblea ha donat llum verda a aquesta externalització, fet que es produirà en poc temps. Ara només caldrà veure quin paper farà la junta amb aquest nou funcionament.

Be the first to comment on "Nova junta i nou funcionament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*