Olles, artesania i bon menjar

Aquest cap de setmana s’ha fet una altra edició del Mercat de l’Olla i la Caldera. El casc antic s’ha convertit en un mercat de productes artesanals i manualitats per passejar tranquil·lament i degustar bon menjar. Enguany la el mercat s’ha ampliat fins al carrer del Pont, com a la passada fira de nadal, però cal destacar que ha tingut menys visitants que l’any passat.

Durant tot el cap de setmana s’han fet moltes activitats: tallers per a nens i nenes, maridatges de vins a la Sala Noble, demostració de oficis, concerts de música clàssica… però el què centrava totes les mirades era el menjar elaborat amb l’olla gegant a la Plaça del Lleó. Llenties amb xoriço dissabte i cigrons amb botifarra diumenge, han estat els plats elaborats amb aquesta olla, això sí, cuinades amb aigua termal i de Km 0.

Entre les paradetes s’hi podia trobar tota mena de productes, des de pa o formatges elaborats tradicionalment a estris de boix per la cuina. També hi havia parades d’antiguitats, amb tota mena d’eines, com destrals, aixes o xerracs. Just al davant de Can Rius s’ha habilitat una zona de Food Trucks, on diferents furgonetes adaptades oferien les seves especialitats culinàries. En definitiva, un mercat per a tots els gustos.

Be the first to comment on "Olles, artesania i bon menjar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*