Poesia i ciutat

L'autor del llibre durant la presentació

Otra vez en Nueva York, sin ir mas lejos és el títol del nou llibre de Simón Tádberli, pseudònim de Juan Manuel Villa. Es tracta d’un llibre de poesia que versa sobre les grans ciutats i la seva gent. Una quarantena de persones es van acostar a la Biblioteca de Caldes aquest divendres per escoltar l’autor i els seus poemes.

La presentació va començar amb música de Leonard Cohen i Enrique Morente. Tot seguit el mateix autor va fer una petita introducció i va donar entrada un documental de Tomàs Mas. Aquest audiovisual ressegueix l’arquitectura i l’ambient de la ciutat, passant pel riu, els gratacels i les catedrals neogòtiques. Després va ser el torn de la lectura de poemes, a càrrec de Ferran Puertas, acompanyat amb música Jazz de fons. Per acabar l’acte, el mateix autor en va llegir algun i va obrir un torn de preguntes pels assistents.

Nova York és un focus d’atracció per a tota mena d’artistes. El mateix poeta Frederico Garcia Lorca ja va fer-hi una estada entre 1929 i 1930 de la qual surt l’obra Poeta en Nueva York. La referència a aquesta obra es va fer present en tot moment.

Be the first to comment on "Poesia i ciutat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*