PP i el PSC voten junts contra el referèndum

PP i PSC votant en contra del referèndum

El Partit Popular i el PSC de Caldes han votat a favor d’una moció contra el referèndum en el darrer ple municipal. Aquesta, presentada pel PP, demanava a l’ajuntament que no cedís espais ni personal pel referèndum del pròxim 1 d’octubre. La moció també demanava sortir de l’Associació de Municipis per la Independència. Som Caldes, ERC i el PDeCAT han votat en contra i la moció no s’ha aprovat, Units per Caldes s’ha abstingut.

Per altre banda, el ple municipal també ha servit per desestimar les al·legacions al pla d’actuació a l’entorn de l’església, aprovar les bases marc de la beca de recerca històrica, i triar les festes locals de 2018 (21 de maig i 15 d’octubre). També s’ha aprovat el pla de treball de les obres de l’aparcament de les Hortes de Baix.

L’altre punt fort del ple ha girat al voltat de la plaça de Pau Surell. L’any 2015 el Bisbat de Terrassa va escripturar com a pròpia aquesta plaça tot i ser un espai públic del municipi. Ara, el Bisbat de Terrassa reclama que l’ajuntament compri el terreny per poder desenvolupar-hi el pla d’actuació que afecta aquesta zona. Els regidors del PDeCAT, malgrat dir que només volien un acord, han explicat els arguments del Bisbat per reclamar la propietat de la plaça. Per altra de banda, el govern municipal ha esgrimit que no és cert i que no es tenen escriptures de totes les places que hi ha al municipi.

Be the first to comment on "PP i el PSC voten junts contra el referèndum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*