Recital de poesia al Roure Gros

Alumnes de l'escola d'adults durant el recital

La poesia d’Andreu Canals ha ressonat aquest dimecres a la tarda al Roure Gros. L’escola d’adults ha portat la poesia del calderí a aquest emblemàtic paratge tot fent la prèvia de la celebració de Sant Jordi. Alumnes de la mateixa escola n’han recitat alguns poemes amb la filla del poeta, Carme Canals, com a mestra de cerimònies.

El recital ha començat a dos quarts de sis de la tarda i ha congregat més de 100 persones provinents de l’escola d’adults, els cursos de català per adults del CPNL i del Taller d’Art. Aquest últims, concretament els alumnes de 4t, 5è i 6è, han estat els encarregats de fer una petita performance amb pedres mentre es llegien els poemes. Entre els poemes recitats hi ha l’Olivera o Terra de conreu, i és que la majoria han estat sobre temàtica pagesa.

L’acte ha conclòs a un quart de set de la tarda amb un petit berenar a base de carquinyolis i moscatell. Cal destacar que el Roure Gros és un lloc emblemàtic per l’escola d’adults, ja que porten el seu nom, Escola d’Adults Roure Gros, i van ser els encarregats de replantar el nou roure, situat uns metres més enllà.

Be the first to comment on "Recital de poesia al Roure Gros"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*